Termeni de Utilizare

Termeni si conditii de utilizare


1. Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare

Accesul si utilizarea site-ului avocat-stefan-bucur.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile în statele Uniunii Europene. Vizitând si utilizând acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

2. Website-ul avocat-stefan-bucur.ro

Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informatii pe acest website. avocat-stefan-bucur.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website.Administratorul site-ului avocat-stefan-bucur.ro nu îsi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare ale oricarui alt website.

3. Folosirea acestui website
Accesul pe acest website se face gratuit. Accesul la sectiunea membrilor se poate face gratuit sau contra un unei taxe. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cât mai u?or, structurat ?i rapid informa?iile necesare despre serviciile de avocatura oferite de Biroul de Avocat Bucur Stefan. Site-ul avocat-stefan-bucur.ro prezinta informatii despre serviciile de consultanta juridica profesionista si avocatura, oferite de Biroul de Avocat Bucur Stefan.
Prin intermediul formularului de cautare, din partea de sus a fiecarei pagini, se pot afla usor si rapid informatii despre continutul paginilor acestui site.
Pentru ca avocat-stefan-bucur.ro sa poata garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare:
- WEBSITE-UL SE VA UTILIZA DOAR IN INTERES PERSONAL SI NON-COMERCIAL.
- NU SE VA COPIA SAU DISTRIBUI NICI O INFORMATIE (text, poze, video, sau orice alt material) FARA A OBTINE IN PREALABIL ACORDUL SCRIS DE LA ADMINISTRATORUL WEBSITE-ULUI.
- NU VETI MODIFICA SAU DEGRADA NICI O PARTE DIN ACEST WEBSITE, IN AFARA DE PARTILE UNDE AVETI LEGAL SI PRESTABILIT ACCES.
- NU VETI PUBLICA PE ACEST WEBSITE INFORMATII CARE POT INDUCE IN EROARE CORECTITUDINEA DATELOR (text, materiale video, poze, etc).
- VETI RESPECTA TERMENII SI CONDITIILE IMPUSE DE ACEST WEBSITE.

Pentru a avea acces la anumite pagini si/sau sectiuni ale acestui website, este posibil sa trebuiasca sa va creati un cont avocat-stefan-bucur.ro. Contul se va utiliza doar in scopul pentru care a fost permisa crearea lui. Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator de utilizarea contului dvs. avocat-stefan-bucur.ro nu-si asuma raspunderea pentru daunele cauzate de utilizarea neadecvata a contului. Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator pentru daunele cauzate atat website-ului cat si altora, prin utilizarea neautorizata.
In calitate de utilizator cu sau fara cont, sunteti de acord sa nu folositi nici un program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului. Sunteti singurul raspunzator pentru activitatea desfasurata pe acest website.

4. Drepturile proprietatii intelectuale
Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica avocat-stefan-bucur.ro . Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website în scop comercial.
avocat-stefan-bucur.ro isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website.

5. Publicarea de informatii de catre utilizator
avocat-stefan-bucur.ro permite utilizatorilor inregistrati sa posteze diferite materiale ( text, poze, materiale video, comentarii), precum si gazduirea lor. avocat-stefan-bucur.ro nu garanteaza confidentialitatea acestor materiale.
Veti fi singurul raspunzator de materialele postate. Sunteti de acord sa nu postati materiale care incalca dreptul de autor, sau alte drepturi de proprietate intelectuala, sa nu fie obscene, pornografice, amenintatoare, care sa instrige la ura, materiale ofensive la adresa etniei sau rasei, materiale care sa violeze vreo lege, materiale publicitare. avocat-stefan-bucur.ro va inlatura materialele care incalca acesti termeni si conditii, fara vreun avertisment in prealabil. Contul utilizatorului care a postat materiale ce incalca aceste conditii, va fi suspendat pe o perioada nedeterminata, urmand ca utilizatorul sa solicite reactivarea contului. avocat-stefan-bucur.ro are dreptul de a verifica si a decide daca materialele postate incalca sau nu acesti termeni si conditii.

Sunteti constient si de acord ca postand materiale pe acest website, acordati catre avocat-stefan-bucur.ro toate drepturile de autor asupra materialului postat, inclusiv utilizarea, inchirierea, imprumutul, reproducerea, distribuirea, radiodifuzarea, transmiterea pe cablu, realizarea de materiale derivate. avocat-stefan-bucur.ro permite folosirea materialelor doar in interes personal, informational si non-comercial.

6. Limitarea raspunderii
avocat-stefan-bucur.ro nu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.

7. Acceptarea termenilor si conditiilor
Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

8. Politica de confidentialitate
Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale; avocat-stefan-bucur.ro nu va folosi aceste informatii decât în scop profesional; nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite comunicari publicitare nesolicitate. Puteti consulta pagina politicii de confidentialitate a site-ului avocat-stefan-bucur.ro, urmând legatura de mai jos:

http://avocat-stefan-bucur.ro/confidentialitate.php

Daca credeti ca orice informatie listata aici este incorecta sau incompleta, va rugam sa ne scrieti un email, la adresa specificata mai jos. Noi vom corecta prompt orice informatie eronata. Daca aveti întrebari despre aceasta politica, despre informatiile pe care le colectam, va rugam sa ne contactati la:

Adresa postala:
str. Ion Voinescu nr. 11, Bucuresti, Sector 3
Tel. 0722.248.404
România

Despre Mine

Din data de 1 octombrie 1999 sunt avocat titular la "Cabinet Individual de Avocat Bucur Stefan", conform deciziei de intrare in Baroul Bucuresti 4119-30.09.99.

Am dreptul de a pune concluzii la toate instantele de judecata, inclusiv la I.C.C.J.

Informatii de Contact

Birou Avocat Bucur Stefan
Str. Ion Voinescu nr. 11
Bucuresti, Sector 3
Tel: +4 0722.248.404
Email: av.stefan@gmail.com

Newsletter