Onorariu Avocat

Politica de onorarii - Cabinet de Avocat Stefan Bucur - Tel. 0722.248.404

Despre onorariul de avocat

Onorariul de avocat este perceput de cabinetul de avocat Stefan Bucur intr-o gama foarte variata, fiind transparent, flexibil si mulandu-se pe nevoile si posibilitatile financiare concrete ale clientilor nostri:


Onorariul de avocat intr-un proces de divort, partaj, succesiune, comercial este stabilit in functie de munca depusa de avocat. Acest onorariu poate fi redus in cazurile simple sau mai ridicat in cazurile care implica o procedura mai complexa si un termen de finalizare mai mare.

Cabinetul de avocatura Stefan Bucur va ofera un nivel de onorarii si o modalitate de plata care aduc o serie de avantaje clientului, in vederea unei colaborari pe principii solide si echitabile..
Onorariile avocatiale vor fi stabilite in raport de dificultatea, amploarea sau durata cazului.
Stabilirea onorariilor avocatului depinde de fiecare dintre urmatoarele elemente:
a) timpul si volumul de munca solicitata pentru executarea mandatului primit sau activitatii solicitate de client;
b) natura, noutatea si dificultatea cazului;
c) importanta intereselor in cauza;
d) imprejurarea ca acceptarea mandatului acordat de client il impiedica pe avocat sa accepte un alt mandat, din partea unei alte persoane, daca aceasta imprejurare poate fi constatata de client fara investigatii suplimentare;
e) conlucrarea cu experti sau alti specialisti impusa de natura, obiectul, complexitatea si dificultatea cazului;
f) avantajele si rezultatele obtinute pentru profitul clientului, ca urmare a muncii depuse de avocat;
g) situatia financiara a clientului;
h) constrangerile de timp in care avocatul este obligat de imprejurarile cauzei sa actioneze pentru a asigura servicii legale performante.
Onorariul avocatial se stabileste in mod liber, de comun acord cu clientul, in limitele legii si ale statutului profesiei de avocat. Cuantumul onorariului avocatial va fi inscris in cadrul contractului de asistenta juridica, la data incheierii lui, dar inainte de inceperea asistentei si/sau reprezentarii clientului de catre avocat.

In toate situatiile, onorariul de avocat va fi prevazut in contractul de asistenta juridica ce urmeaza sa fie incheiat in forma scrisa.

 

Despre Mine

Din data de 1 octombrie 1999 am fost admis in profesia de avocat conform deciziei de intrare in Baroul Bucuresti 4119-30.09.99.Incepand cu luna Ianuarie 2001 sunt avocat titular la "Cabinet Individual de Avocat Bucur Stefan".

Am dreptul de a pune concluzii la toate instantele de judecata, inclusiv la I.C.C.J.

Informatii de Contact

Cabinet Avocat Stefan Bucur
Str. Ion Voinescu nr. 11
Bucuresti, Sector 3
Tel: +4 0722.248.404
Email: av.stefan@gmail.com

Newsletter