Politica de Confidentialitate

Politica de ConfidentialitatePrincipii fundamentale

Cabinet Avocat Bucur Stefan cu sediul în Strada Ion Voinescu nr. 11, Sector 3, București, România este operatorul tuturor datelor cu caracter personal furnizate atunci când suntem de acord să vă oferim serviciile noastre, aşa cum este descris mai jos.

Această politică de confidenţialitate explică modul în care colectăm şi utilizăm datelor personale pe care le obţinem despre dumneavoastră și drepturile dumneavoastră în legătură cu aceste date. Politica de confidențialitate stabileşte, de asemenea, cum să ne contactaţi dacă aveţi întrebări despre conținutul aceasteia sau dacă doriți să ne adresați o plângere în legătură cu felul în care prelucrăm datele dumneavoastră personale.

Când avem nevoie de datele tale personale?

Această politică de confidenţialitate se aplică în următoarele situaţii:

Ce informaţii personale colectăm despre dumneavoastră şi cum?

Colectăm date despre dumneavoastră numai în cazul în care avem un motiv pentru a face acest lucru – de exemplu, pentru a oferi serviciile noastre, pentru a comunica cu dumneavoastră, sau pentru a face serviciile noastre mai bune. Colectăm informaţii în două moduri: fie ne furnizaţi dumneavoastră aceste date, fie le colectăm în mod automat prin serviciile noastre de operare:

Informaţiile pe care ni le furnizaţi

Informaţiile pe care le colectăm automat

Cum şi de ce utilizăm informaţiile

Scopul pentru utilizarea informațiilor

Folosim informaţii despre dumneavoastră, după cum am menţionat anterior pentru scopuri enumerate mai jos:

Temeiurile legale pentru colectarea şi utilizarea datelor

Temeiurile noastre juridice pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în conformitate cu legislaţia UE de protecţie a datelor cu caracter pesonal sunt:

  1. Utilizarea datelor dumneavoastră este necesară pentru a ne îndeplini angajamentele menționate în secțiunea Termeni legali sau pentru îndeplinirea alte acorduri închieiate cu dumneavoastră sau în alte situații în care utilizarea datelor dumneavoastră este necesară – de exemplu, pentru a permite accesul la site-ul nostru de pe dispozitivul dumneavoastră; sau
  2. Utilizarea datelor dumneavoastră este necesară pentru a respecta o obligaţie legală; sau
  3. Utilizarea datelor dumneavoastră este necesară pentru a vă proteja interesele vitale sau pe cele ale unei alte persoane; sau
  4. Avem un interes legitim în folosirea datelor dumneavoastră-de exemplu, pentru a vă furniza şi pentru a actualiza serviciile noastre, pentru a îmbunătăţi serviciile noastre, astfel încât să vă putem oferi o experienţă de utilizator chiar mai bună, pentru a proteja serviciile noastre, pentru a comunica cu tine, pentru a monitoriza şi pentru a preveni orice probleme cu serviciile noastre şi pentru a personaliza experienţa dumneavoastră; sau
  5. Ne-ați dat consimţământul dumneavoastră-de exemplu, înainte de a ne pune anumite cookie-uri în dispozitivul dumneavoastră și de a-i accesa şi le analiza ulterior, aşa cum este descris în Termeni legali.

Cum şi de ce am partaja datele dumneavoastră personale?

Cabinet Avocat Stefan Bucur poate partaja datele dumneavoastră personale cu terţe părţi numai dacă:

Cât timp putem păstra informaţii

În general, ștegem informaţiile tale atunci când nu mai avem nevoie de acestea în scopul pentru care au fost colectate şi folosite – care sunt descrise în secţiunea de mai sus Cum şi de ce utilizăm informaţiile – şi nu ne este cerut de lege să continuăm să-l păstrăm.

De exemplu, putem păstra jurnalele serverelor web care înregistrează informaţii despre vizitatori, cum ar fi adresa IP a vizitatorului, tipul de browser şi sistemul de operare, pentru aproximativ 30 de zile. Putem păstra jurnalele pentru această perioadă de timp în vederea, analizării traficului pe site-ul nostru şi de a investiga problemele în cazul în care ceva nu merge bine cu site-ul nostru.

Securitate

Folosim mijloace de stocare şi securitate a datelor actualizate pentru păstrarea datelor dumneavoastră în siguranţă în formă electronică şi fizică pentru a proteja informaţiile dumneavoastră personale împotriva accesului neautorizat, a utilizării necorespunzătoare sau împotriva divulgării, modificării neautorizată și a distrugerii ilegale sau a pierderii accidentale.

Toți partenerii, personalul şi furnizorii de servicii care au acces la informaţii confidenţiale (inclusiv date personale) sunt supuși obligațiilor de confidențialitate.

Cu toate acestea, transmiterea informaţiilor prin internet nu este complet securizată. Deşi luăm măsuri adecvate și proporționale pentru a gestiona riscurile prezentate, nu putem garanta securitatea informațiilor transmise către serviciile noastre online.

Drepturile dumneavoastră

În anumite circumstanţe, aveţi drepturi conform legilor de protecţie a datelor cu caracter personal în ceea ce privește datele personale. Vom respecta drepturile dumneavoastră şi vom acţiona cu promptitudine şi în conformitate cu toate legile referitoare la prelucrarea datelor dumneavoastră personale. Aceste drepturi sunt:

În circumstanţele limitate în care prelucrarea se va efectua în baza consimțământului dumneavoastră, aveţi dreptul de a retrage consimțământul în orice moment. După ce firma a primit notificarea ca v-ați retras acordul dvs, va nu vom mai procesa informaţiile dumneavoastră pentru scopul sau scopurile iniţial convenite, dacă nu avem o altă bază legitimă pentru a face acest lucru în lege.

În cazul în care doriţi să vă exercitați oricare din aceste drepturi, contactaţi-ne prin pagina de Contact sau printr-o scrisoare la: Strada Ion Voinescu nr. 11, Sector 3, București, România

Modificările politicii de confidenţialitate

Deşi cele mai multe schimbări vor fi cel mai proabil minore, vom schimba politica de confidenţialitate din timp în timp. Încurajăm vizitatorii să verifice frecvent această pagină pentru orice modificări la Politica de confidenţialitate. Daca facem modificări, vă vom notifica prin revizuirea Jurnalul de modificări de mai jos.

Jurnalul de modificări:

Daca credeti ca orice informatie listata aici este incorecta sau incompleta, va rugam sa ne scrieti un email, la adresa specificata mai jos. Noi vom corecta prompt orice informatie eronata. Daca aveti întrebari despre aceasta politica, despre informatiile pe care le colectam, va rugam sa ne contactati la:

Adresa postala:
str. Ion Voinescu nr. 11, Bucuresti, Sector 3
Tel. 0722.248.404
România

Despre Mine

Din data de 1 octombrie 1999 sunt avocat titular la "Cabinet Individual de Avocat Bucur Stefan", conform deciziei de intrare in Baroul Bucuresti 4119-30.09.99.

Am dreptul de a pune concluzii la toate instantele de judecata, inclusiv la I.C.C.J.

Informatii de Contact

Birou Avocat Bucur Stefan
Str. Ion Voinescu nr. 11
Bucuresti, Sector 3
Tel: +4 0722.248.404
Email: av.stefan@gmail.com

Newsletter